Registrujte se ili se prijavite

Zašto autOfOr.eu?


Automobili koji su ponuđeni na našoj autOfOr.eu platformi su povratnici iz lizing ugovora od najrenomiranijih evropskih lizing firmi. Struktura automobila na evropskom tržištu se dosta raznolikuje od zemlje do zemlje, tako da je naša ponuda automobila ekstremno široka, i zastupljene su gotovo sve marke automobila. Ono, šta je najvažnije i na šta možete da se oslonite je kvalitet automobila i tačnost kao i potpunost informacija o njima. Naši stručnjaci su pregledali sve automobile i po pravilu radi se o automobilima koji su dobro održavani i očuvani. Kombinacija ponude iz više zemalja učiniće da sigurno pronađete ono što tražite. I to brzo. A brzina je u današnje vreme izuzetno važna. Naši klijenti imaju mogućnost da koriste servis na svom jeziku, jednim od 15 jezika koje nudimo.

Garancija kvaliteta


Naša Online-platforma Vam nudi polovne automobile, povratnike iz lizing ugovora najpoznatijih belgijskih, nemačkih, francuskih i italijanskih firmi. Automobili su sve vreme trajanja lizing ugovora pravilno održavani i servisirani kod ovlašćenih servisera, gde su po pravilu svi servisi, popravke ili servis guma ispravno odrađeni. Po isteku ugovora su vraćeni u stanju koje podrazumeva starost automobila i pređena kilometraža. Sve su to na kraju trajanja ugovora, ustanovili stručnjaci i o tome postoji dokument. U tom dokumentu su opisani svi podaci o automobilu, sva moguća oštećenja, stanje karoserije i unutrašnjosti i fotografijom je dokumentovano. Naravno, taj dokument je dostupan i Vama i to je odlična baza da ovaj posao bude sa poverenjem. Da bi mogli da nastavite dalje, neophodna je registracija i ona je apsolutno BESPLATNA.

Registrovani korisnik

Unesite korisničko ime (e-mail) i šifru

* Obavezna polja

  • Novi korisnik

    Jos niste registrovani? Registrovani korisnici imaju mogućnost da prate različite aukcije i učestvuju u njima 24 sata dnevno.