[?]

De ce autOfOr.eu?


Maşinile second hand aduse prin intermediul autOfOr.eu vin de la anumite ţări din Europa şi în principal de la companii de leasing. Şi deoarece compoziţia pieţei de leasing variază de la o ţară la alta, şirul nostru este extrem de diversificat. Dar este doar un singur viitor pe care ne putem baza întotdeauna; calitate nemaipomenită. Toate vehiculele sunt inspectate înainte de proprii noştrii experţi, chiar dacă maşinile sunt bine menţinute prin definiţie. Această imensă putere de alegere creată prin oferirea unui şir de surse de cumpărare face dificilă localizarea maşinilor pe care le căutaţi rapede. Şi în această afacere rapiditatea este foarte importantă. Clienti nostri sunt asistati personal, preferabil chiar in limba lor. Va putem ajuta in 15 limbi.

Garanţia noastră de calitate


Licitaţiile noastre online oferă maşinile second hand de orice tip de la companii importante din Belgia, Germania, Franţa şi Italia. Maşinile care vin de la companiile de leasing sunt verificate cu grijă pe timpul de utilizare şi modul în care au fost întreţinute, reparaţiile. În principal stocul nostru are maşini care sunt la final de contract şi sunt în bune condiţii. Poţi vedea specificaţii şi descrierea fiecărei maşini şi o serie de fotografii din interior şi exterior al maşinii. Idea principală este că poţi lua o decizie bazată pe informaţii corecte. Pentru a ajunge la licitaţii pe site-ul nostru, trebuie să vă înregistraţi mai întâi pe pagina de înregistrare. Inregistrarea este GRATIS.

Utilizatori inregistrati

Nume de utilizator (email) şi parola

* Obligatoriu

  • Utilizator nou

    Înca nu v-ati înregistrat? Utilizatorii înregistraţi pot urmării licitaţiile variate 24 de ore pe zi şi pot face o ofertă pentru maşinile pe care doresc.