[?]

Zašto autOfOr.eu?


Vozila koja su ponudjena na autOfOr.eu dolaze iz različitih europskih zemalja i uglavnom dolaze iz leasing društava. Struktura leasing tržišta je različita od zemlje do zemlje, zato je naša ponuda izuzetno svestrana. Jako važna značajka na koju se uvijek možete osloniti, je odlična kvaliteta vozila. Naši vlastiti stručnjaci su ispitali sva vozila temeljito, i radi se uglavnom o vozilima koja su dobro održavana svo vrijeme trajanja najma. Kombiniranjem više izvora opskrbe stvorili smo dobar izbor koji vam omogućuje da pronađete određeno vozilo koje želite i to brzo. A brzina je, jako važna. Naši klijenti dobivaju osobnu pažnju, po mogućnosti u svom jeziku. Nudimo naše usluge na 15 jezika.

Jamstvo kvalitete


Naša online platforma nudi rabljena vozila različitih marki od vodećih belgijskih, njemačkih, francuskih i talijanskih leasing tvrtki. Vozila dolaze uglavnom iz leasing društava. Tijekom razdoblja najma vozila su pravilno održavana, popravak i servis guma su pravilno napravljeni. U biti, vozila iz najma su vraćena u uređenom stanju. U našem sustavu, možete pronaći specifikacije i detaljan opis svih vozila. Naši stručnjaci su također uradili detaljan izvještaj štete za svako vozilo i fotografski potrijepili. To znači da uvijek možete donijeti odluku na temelju točnih informacija. Da bi došli do aukcije na našoj web stranici, morate se najprije registrirati na stranici za registraciju. Registracija je BESPLATNA.

Registrirani korisnici

Korisničko ime (email) i lozinka

* Obavezno

  • Novi korisnik

    Niste registrirani još? Registrirani korisnici mogu vidjeti različite aukcije 24 sata na dan i napraviti ponudu za automobile po vlastitom izboru.