[?]

Miért autOfOr.eu?


A autOfOr.eu használt autóinak készlete európai országokból és főként lízingcégektől származik. Mivel a lízingpiac összetétele országonként más és más, ezért választékunk is igen különféle. Azonban van egy nagyon fontos vonás, amiben megbízhat: a kimagasló minőség. Valamennyi járművünket saját szakértőink alaposan átvizsgálját, annak ellenére, hogy a lízingcégek autói a szerződés szerint nagyon jó állapotban vannak fenntartva. A vásárlás széles választékkal való egybekötése óriási lehetőséget biztosít Önnek, hogy gyorsan megállapíthassa az Ön által keresett autó helyét. És ebben az üzletbenágban a gyorsaság nagyon fontos. Ügyfeleinket személyesen, lehetőség szerint saját nyelvükön igyekszünk segíteni. Jelenleg 15 nyelven tudunk segíteni.

Minőség-garanciánk


Online autós árverésünk szerepel valamennyi vezető cég használt autós listáján Belgiumban, Németországban, Franciaországban és Olaszországban. A lízingcégektől származó autók nagyon gondosan ellenőrzöttek kezdve a karbantartási időktől, szervízeléséstől, a gumikon át a javításokig. Többnyire a raktárunkon lévő autók nagyon jó állapotban vannak. Rendszerünkben megnézheti valamennyi autónk specifikációját és leírását. Szakértőink részletes kártörténetet késztenek valamennyi autóról kívulről és belüről. Ez azt jelenti, hogy mindig pontos információk alapján hozhatja meg döntését. Ahhoz, hogy elérje árverési oldalunkat a weboldalon, egy egyszerű regisztrációs eljáráson kell keresztül mennie. A regisztráció INGYENES.

Regisztrált felhasználók

Felhasználónév (e-mail) és a jelszót

* Szükséges

  • Új felhasználó

    Még nem regisztrált? A regisztrált felhasználok a nap 24 órájában különböző aukciókat tekinthetnek meg és tehetnek ajánlatokat az általuk választott autókra.