Registrirajte se ali se prijavite

Zakaj autOfOr.eu?


Rabljena vozila, dobavljena prek autOfOr.eu, prihajajo iz številnih evropskih držav, večinoma iz lizinških podjetij. Ker se vozila na lizing, ki so na voljo v posameznih evropskih državah, med seboj precej razlikujejo, je naša ponudba posledično izredno raznolika. Kljub raznolikosti pa se vedno lahko zanesete na eno skupno značilnost: vrhunsko kakovost. Čeprav so vozila, pri katerih je pogodba z lizinškim podjetjem potekla, pregovorno izredno dobro vzdrževana, naši strokovnjaki kljub temu temeljito pregledajo vsa vozila. Ker prihajajo naša vozila iz izredno različnih virov, je ponudba vozil posledično izredno bogata, v tej ponudbi pa lahko na hiter in preprost način poiščete želena vozila. Kot gotovo veste, je v tem poslu hitrost izredno pomembna. Vsem strankam se osebno posvetimo, če je le mogoče, v njihovem maternem jeziku. Pomoč lahko nudimo v 15 jezikih.

Naše zagotovilo kakovosti


V spletnih dražbah najdete vozila vseh znamk vodilnih podjetij iz Belgije, Nemčije, Francije in Italije. Vozila, ki prihajajo z naslova lizinških podjetij, so praviloma zelo skrbno vzdrževana, med vzdrževanje pa sodita tudi redna menjava pnevmatik in potrebna popravila. Če povzamemo, v naši ponudbi so vozila v dobrem stanju, ki jim je potekla pogodba. Ogledate si lahko specifikacije in opis vsakega vozila, ki je na voljo v sistemu. Naši strokovnjaki sestavijo tudi podrobno poročilo o morebitnih poškodbah vsakega vozila, poleg tega pa tudi temeljito poslikajo notranjost in zunanjost vozila. To pomeni, da bo vaša odločitev vedno temeljila na natančnih informacijah. Če želite dostopiti do razdelka spletnega mesta, kjer potekajo dražbe, dokončajte preprost postopek registracije, ki je na voljo na strani za registracijo. Registracija je BREZPLAČNA.

Registrirani uporabniki

Vnesite uporabniško ime (e-mail) in šifro

* Zahtevana

  • Nov uporabnik

    Ali se še niste registrirali? Registrirani uporabniki si lahko 24 ur na dan ogledujejo najrazličnejše dražbe. Ko opazijo vozilo, ki ga želijo, oddajo ponudbo.