[?]

Waarom autOfOr.eu?


De tweedehandswagens van autOfOr.eu zijn afkomstig uit meerdere Europese landen en in hoofdzaak van leasingmaatschappijen. Vermits de samenstelling van de leasingmarkt in elk land verschillend is, is het aanbod ook erg gediversifieerd. Eén karakteristiek is echter steeds aanwezig, namelijk een uitstekende kwaliteit. Alle wagens worden door onze experts uitgebreid gekeurd, zelfs al zijn eindecontractwagens van leasingmaatschappijen per definitie goed onderhouden. Deze rijke keuze, door het samenbrengen van diverse aankoopbronnen, laat toe snel de wagens te vinden die u zoekt. En in deze business is snelheid van groot belang. Onze klanten worden persoonlijk begeleid bij voorkeur in hun eigen taal. Wij kunnen u van dienst zijn in 15 talen.

Onze kwaliteitsgarantie


In onze online autoveiling vindt u tweedehands auto’s van alle merken afkomstig van topbedrijven in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. De wagens afkomstig van leasingmaatschappijen werden strikt opgevolgd tijdens hun gebruiksduur qua onderhoud, banden en herstellingen. Meestal gaat het om einde contractwagens in een goede staat. De specificaties en beschrijving van elke wagen kan u raadplegen op ons systeem. Bovendien maken onze experts van elke wagen een gedetailleerd schaderapport en een fotoreeks van de binnen- en de buitenkant van de wagen. Zo kan u op basis van de correcte informatie de juiste beslissing nemen. Om toegang te krijgen tot het veilinggedeelte van de website, kan u zich heel eenvoudig registreren via de registratiepagina. Deze registratie is GRATIS.

Geregistreerde gebruikers

Gebruikersnaam (e-mail) en wachtwoord

* Vereist

  • Nieuwe gebruiker

    Nog niet geregistreerd? Geregistreerde gebruikers kunnen 24 uur op 24 de verschillende veilingen raadplegen en een bod uitbrengen op de wagens van hun keuze.